Bliv set logo
Bliv set pil

Bliv set med Les Deux X Børneulykkesfonden

Les Deux x Børneulykkesfonden har et fælles mål om at skabe fokus på, hvor vigtigt det er at være synlig i trafikken som motionist. Derfor lanceres et nyt og anderledes samarbejde: en særligt udviklet løbekollektion fra Les Deux Athletics med refleks integreret i alle dele af kollektionen. Målet er at give de bedste forudsætninger for at blive set i trafikken – og derfor lanceres samarbejdet under hashtagget #BlivSet.
Se kollektionen her.

Les Deux donerer 5 % af omsætningen fra reflekskollektionen til Børneulykkesfondens arbejde med at skabe sikre rammer for børn.

Les Deux
Pil der peger nedaf

Danskerne er glade for at komme ud og løbe, men mange glemmer, hvor vigtigt det er at være synlig som motionist for at forebygge ulykker i trafikken. Særligt de unge får ikke reflekserne med på løbeturen, og det håber vi at ændre på med dette samarbejde.

Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden

Tanken bag kollektionen var indledningsvis, at vi ville skabe de perfekte rammer for en løbetur. Vi ved, at mange mennesker har en travl hverdag, mange tanker og arbejde som fylder meget. Vores mål har været at skabe et fristed, hvor man som løber kan slå hovedet fra og fokusere på åndedræt og rytme. Reflekserne giver en tryghed og en ro.

Andreas von der Heide, direktør for Les Deux

Refleks t-shirt

Refleks som en diskret medspiller

Kollektionen kombinerer på bedste vis mode, teknik og sikkerhed ved at have refleks-materiale inkorporeret på en subtil og stilsikker facon. Målet er, at refleksen er en integreret del af looket og ikke noget, man skal huske at tage på.

Vi har valgt at tilføje reflekselementerne på en diskret og stilsikker facon for at bibeholde vores klassiske look og silhuetter. Reflekserne ligger i vores logoer og er detaljeret indlagt i sømmene på ryggen. Vi har designet reflekserne i forskellige toner for at komplimentere vores farvevalg og spillet i vores tekniske metervarer. Det har vi fået et super fedt resultat ud af.

Mathias Jensen, kreativ direktør og designer hos Les Deux

Vi ved, at den største årsag til, at mange ikke bruger refleks er, at de glemmer det. Samtidig er der også en del, der ikke bruger dem, fordi de gule refleksveste ikke helt passer til det ellers smarte løbetøj. Derfor giver det god mening, at reflekserne bare er en del af det cool løbetøj.

Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden

Les Deux

Kollektionen er udviklet som en del af Årets Refleksdag

Hvert år den sidste torsdag, inden vi går over til vintertid, afholdes Årets Refleksdag – i 2017 falder dagen på d. 26. oktober. Her sættes der landet over fokus på vigtigheden af at være synlig i mørket. Årets Refleksdag arrangeres af Børneulykkesfonden og Codan i samarbejde med en række andre partnere med det fælles mål om at sætte fokus på synlighed i trafikken. I år udvides kampagnen med den anderledes løbekollektion fra Les Deux:

Ikke noget i denne verden er vigtigere end vores børn, og det er en ære for os at være en del af Årets Refleksdag, der sætter fokus på de kommende generationers sikkerhed. Hos Les Deux er vi en stor familie og fælles for os alle er, at vi har børn tæt inde på livet på den ene eller anden måde – om det er vores egne, familiemedlemmers eller venners børn. Vi elsker dem alle højt, og muligheden for at sætte fokus på deres sikkerhed igennem reflekser i tøjet er virkelig noget, vi har arbejdet hårdt på at perfektionere.

Andreas von der Heide, direktør for Les Deux

Les deux
Pil

#BlivSet med kollektionen fra Les Deux Atheletics

Kollektionen lanceres under hashtagget #BlivSet og Kollektionen består af 12 items, som du kan købe her