Sikkerhedsboksens indhold

Sikkerhedsboksen er skabt som et samarbejde mellem en række partnere, der alle har børns sikkerhed som fællesnævner og ønsker at bidrage til at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark. Sikkerhedsboksens partnere er valgt med omhu, og alle partnere har stor fokus på børnesikkerhed enten i form af produktet eller viden om sikkerhed og forebyggelse. Her kan du se hvilke samarbejdspartnere, der bidrager til Sikkerhedsboksens indhold lige nu, og hvad du får fra de forskellige partnere i din Sikkerhedsboks.

Børnenes Sikkerhedsklub i Sikkerhedsboksen

BØRNEULYKKESFONDEN: Refleks til barnevognen og tilbud til Børnenes Sikkerhedsklub fra Børneulykkesfonden.

Sikkerhedsstyrelsen i Sikkerhedsboksen

SIKKERHEDSSTYRELSEN: Informationsfolder om forebyggelse af børneulykker fra Sikkerhedsstyrelsen.

Forbrugerstyrelsen i Sikkerhedsboksen

FORBRUGERRÅDET: Udvalg af Tænks test og omtale af børneprodukter fra Forbrugerrådet.

Volkswagen i Sikkerhedsboksen

VOLKSWAGEN: Solskærm til bilen og gode råd til sikkerhed i bilen fra Volkswagen.

Falck i Sikkerhedsboksen

FALCK: Førstehjælpskit og folder om førstehjælp fra Falck.

Codan i Sikkerhedsboksen

CODAN FORSIKRING: Information om Codan Børneulykkesforsikring.

Dansk Standard i Sikkerhedsboksen

DANSK STANDARD: Puslespil til voksne og informationsfolder om CE-mærket og sikkerhedsstandarder for børneomsorgsprodukter fra Dansk Standard. Puslespillet må ikke anvendes til børn i alderen 0-3 år.

DERMA: Derma Eco Baby Salve – en s.o.s.-salve til rød babynumse, tørre babykinder og ’sutte’-mund – samt en folder om gode råd til sund og velplejet baby uden unødig kemi.

BEMÆRK: Der vil i en overgangsperiode stadig være Baby Sollotion fra Derma med i Sikkerhedsboksen i stedet for Derma Eco Baby Salve. Der kan i nogle bokse forekomme en label med 2016 tilbud. Såfremt I ønsker at gøre brug af dette tilbud, skriv da en mail til Børneulykkesfonden på buf@borneulykkesfonden.dk

UL Demko i Sikkerhedsboksen

UL DEMKO: Legetøjstester fra UL Demko.

Læs mere om Sikkerhedsboksens samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på, at Sikkerhedsboksens indhold kan variere. Dog bestræber vi os på at opdatere Sikkerhedsboksen indhold løbende her på hjemmesiden.