Sikkerhedsboksens samarbejdspartnere

borneulykkesfonden-logo

BØRNEULYKKESFONDEN ”Sikkerhedsboksen er et vigtigt initiativ i kampen om at forebygge og nedbringe antallet af børneulykker i Danmark, og vi er glade for, at så mange partnere vil samarbejde om Sikkerhedsboksen.”

Besøg www.borneulykkesfonden.dk

sikkerhedsstyrelsen

SIKKERHEDSSTYRELSEN ”I Sikkerhedsstyrelsen arbejder vi for at skabe tryghed i hjemmet. Vi stiller blandt andet krav til installationer og tekniske produkter, så de er så sikre som muligt. Men vi kan ikke forhindre ulykker ved kun at stille krav. Derfor arbejder vi også med at påvirke mennesker til selv at tænke i sikker adfærd og omgang med produkter. Og når det drejer sig om børn, er det primært forældre, bedsteforældre og andre voksne, der har ansvar for børn, vi fokuserer på. Sikkerhedsboksen er et rigtig godt initiativ, der giver et fint indblik i, hvordan man tænker et skridt foran og dermed forudsiger og undgår ulykker. Det handler om at skabe tryghed for vores børn”.

Besøg www.sik.dk

 

FORBRUGERRÅDET ”Forbrugerrådet er en uafhængig medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtigt og socialt ansvarligt forbrug og velfungerende markeder. Vores formål er at sikre forbrugernes rettigheder og gøre forbrugerne til en magtfaktor på markedet. I bladet TÆNK tester vi blandt andet børneprodukter, som kan gøre hverdagen nemmere og mere sikker for alle børnefamilier. I forlængelse heraf er sikkerhedsboksen fra Børneulykkesfonden et fremragende initiativ, som rigtig mange børnefamilier vil få stor gavn af”.

Besøg www.taenk.dk

VW3D_4CL_logo

VOLKSWAGEN ”I Volkswagen vil vi gerne hjælpe dig med at give dit barn den bedst mulige sikkerhed, når I alle er om bord i familiens bil. Som forælder handler det i høj grad om at være forberedt, og i samarbejde med Børneulykkesfonden har Volkswagen udarbejdet syv sikkerhedsråd til børns sikkerhed i bilen. For beskyttelse mod solen kan du give dit barn en ekstra sikkerhed ved at montere solskærmen fra Volkswagen i ruden ved det sæde, hvor barnet sidder (dog ikke forreste siderude)”.

Besøg www.volkswagen.dk

falck_logo

FALCK ”Det mindste vi kan gøre for vores børn er at passe godt på dem. Tanken om førstehjælp til børn er ikke altid rar. Men det er vigtigt at kunne, for det kan i sidste ende redde liv. Derfor har Falck valgt at arbejde sammen med Børneulykkesfonden, så vi sammen kan give vores børn en tryg og sikker fremtid. Det skylder vi både os selv – og vores børn. Hos Falck er vi specialister i førstehjælp. Vi har i mere end 100 år leveret tryghed og sikkerhed til danskerne og deres familier. Vores mål er, at alle forældre skal kunne give førstehjælp til deres barn. For med et førstehjælpskursus ved du præcis, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude. Dermed er du godt forberedt på hverdagens små og store ulykker”.

Besøg www.falck.dk

 

 

CODAN ”Børn er nysgerrige, og skal have lov til opleve verden med alle dens kanter og spidser. At opleve er dog ikke helt ufarligt, og derfor gælder det om at være på forkant og forebygge eventuelle skader, så dit barn sikkert kan udfolde sig. Codan har dagligt børneulykker tæt inde på livet og ved derfor, hvor og hvordan ulykkerne sker. Derfor vil Codan gerne støtte dette projekt og tilbyder alle børn, der bliver tilmeldt Sikkerhedsboksen en gratis børneulykkesforsikring, der dækker i 6 måneder”.

Bestil en gratis børneulykkesforsikring her

Besøg www.codan.dk

danskstandard

DANSK STANDARD ”Dansk Standard fremmer viden om standarder og deres værdi. Først og fremmet over for erhvervslivet, så vi kan bidrage til en forbedret konkurrenceevne og øget vækst. Men også for forbrugernes skyld. Standarder er et sæt fælles spilleregler, der betyder, at varen skal produceres på en bestemt måde for at opfylde krav til sikkerhed, miljø- eller sundhed. Tag fx CE-mærket. Det symboliserer en aftale mellem myndigheder og erhvervsliv. Et fælleseuropæisk sikkerhedsmærke, som udvalgte produkter mærkes med. Det kan sammenlignes med et rejsepas, der gør det muligt for et produkt at bevæge sig frit inden for EU. CE-mærket findes på alt fra rulleskøjter og rutsjebaner til elektrisk legetøj og cykelhjelme. I Dansk Standard er din sikkerhed vores standard”.

Besøg www.ds.dk

ul-demko

UL Demko ”Underwriters Laboratories (UL) blev grundlagt i 1894 i Chicago, USA og er en non-profit organisation. UL er en uafhængig, global prøvnings-, inspektions- og certificeringsorganisation og har en mission om at uddanne, overføre viden og ekspertise om generelle aspekter af ”sikkerhed” til børn i skolealderen, på en social og ansvarlig måde. UL arbejder dagligt på at gøre vores samfund mere sikkert og gennem Sikkerhedsboksen vil UL gerne være med til at øge bevidstheden om forebyggelse af børneulykker i hjemmet blandt forældre og bedsteforældre.”

Besøg www.ul.com

Babysam og Sikkerhedsboksen

BabySam ”I Babysam får du vejledning fra erfarne medarbejdere, der alle er certificeret i rådgivning om barnevogne og autostole. En del af BabySams personale er yderligere uddannet i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik. BabySam går aldrig på kompromis med dit barns sikkerhed. Faktisk stiller BabySam ofte højere sikkerhedskrav end reglerne foreskriver. Vi holder os fra produkter, som indeholder pftalater eller andre skadelige stoffer.”

Besøg www.babysam.dk

Derma_Baby

DERMA ”Derma handler om at udvikle sunde og sikre hudplejeprodukter, som du trygt kan bruge til dig og din baby – med minimal risiko for allergi og ingen unødig kemi. Derma Eco Baby indeholder derfor hverken parfume, parabener eller farvestoffer og er som din sikkerhed både Svanemærket, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og økologisk certificeret af Ecocert. For din babys, miljøets og fremtidens skyld.”

Besøg www.derma.dk eller Besøg Derma på Facebook