Brug af Cookies

Støt kampagnen

Støt og deltag i Årets Refleksdag

Vil du, din virksomhed, din arbejdsplads eller dit barns institution være med til at lyse Danmark op?
Læs mere om mulighederne for at støtte Årets Refleksdag her på siden.

Som en del af Årets Refleksdag er det muligt at støtte op omkring større fokus på mere synlighed i trafikksen, ved at få Danmark til at lyse op. Du kan her på siden læse om de muligheder, der er for at støtte op omkring dagen.

Du kan deltage i reflekskonkurrencer om reflekser og refleksløbet,dit barns institution kan bestille læringsmaterialet Refleksbetjente og din arbejdsplads/virksomhed kan støtte op omkring dagen ved at dele reflekser ud til de ansatte.

For tilmelding eller mere information, kan du sende en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Vi håber, I vil være med og hjælpe til at lyse Danmark op!

Til virksomheder

Støt og deltag i Årets Refleksdag
Vil din virksomhed være med til at lyse Danmark op? Læs om mulighederne for at støtte Årets Refleksdag her på siden.

Din virksomhed kan støtte Årets Refleksdag ved at købe Årets Refleks 2019, hvor der er mulighed for at få eget firmanavn trykt på, og dele reflekserne ud til ansatte eller kunder op til og efter Årets Refleksdag, torsdag den 24. oktober 2019. Der skal minimum bestilles 600 reflekser med eget firmanavn/logo.

Som støttepartner til Årets Refleksdag, vil I fremgå på www.refleksdagen.dk samt have mulighed for at indsætte et “støtte-logo” med Årets Refleksdag på jeres hjemmeside, i jeres nyhedsbreve og få tilsendt plakater til ophængning i virksomheden.

Hør om din virksomheds muligheder for at støtte op om Årets Refleksdag, ved at sende en mail til buf@borneulykkesfonden.dk