Sikkerhedsboksens indhold

Sikkerhedsboksen er skabt som et samarbejde mellem en række partnere, der alle har børns sikkerhed som fællesnævner og ønsker at bidrage til at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark. Sikkerhedsboksens partnere er valgt med omhu, og alle partnere har stor fokus på børnesikkerhed enten i form af produktet eller viden om sikkerhed og forebyggelse. Herunder kan du se hvilke samarbejdspartnere, der bidrager til Sikkerhedsboksens indhold lige nu, og hvad du får fra de forskellige partnere i din Sikkerhedsboks. BEMÆRK: Der tages forbehold for ændringer i Sikkerhedsboksens indhold.

VORES BØRN: Magasin fra Vores Børn (særudgave).

BØRNEULYKKESFONDEN: Stjernerefleks til barnevognen fra Børneulykkesfonden.

SIKKERHEDSSTYRELSEN: Informationsfolder om forebyggelse af børneulykker fra Sikkerhedsstyrelsen.

JORDAN: Børnetandpasta fra Jordan til børn i alderen 0-5 år.

FORBRUGERRÅDET TÆNK: Flyer fra Forbrugerrådet Tænk.

TOYOTA DANMARK: Førstehjælpskit med vådeservietter, Aloe Vera-cremer, flåttang, elastikbandage og en rulle tape.

DERMA: Derma Eco Baby Salve, en speciel vandafvisende salve med plejende egenskaber til den sarte og følsomme babyhud, samt en folder med gode råd til en sund og velplejet baby uden unødig kemi.

BEMÆRK: Der vil i en overgangsperiode være Baby Sollotion fra Derma med i Sikkerhedsboksen i stedet for Derma Eco Baby Salve. Der kan i nogle bokse forekomme en label med tidligere tilbud. Såfremt I ønsker at gøre brug af dette tilbud, skriv da en mail til Børneulykkesfonden på buf@borneulykkesfonden.dk. Se folderen med gode råd om sikkerhed i solen fra Derma her.

UL Demko i Sikkerhedsboksen

UL DEMKO: Legetøjstester fra UL Demko.

SALVEQUICK: Folder fra Salvequick med information om korrekt sårpleje

Læs mere om Sikkerhedsboksens samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på, at Sikkerhedsboksens indhold kan variere. Dog bestræber vi os på at opdatere Sikkerhedsboksen indhold løbende her på hjemmesiden.