Sikkerhedsboksens samarbejdspartnere

 

BØRNEULYKKESFONDEN ”Sikkerhedsboksen er et vigtigt initiativ i kampen om at forebygge og nedbringe antallet af børneulykker i Danmark, og vi er glade for, at så mange partnere vil samarbejde om Sikkerhedsboksen.”

Besøg www.borneulykkesfonden.dk

VORES BØRN ”Det er det største og mest vidunderlige i verden at blive forældre – og det er samtidig noget af det hårdeste. I Vores Børn viser vi vej til et skønt liv med børn. Bliv klogere af vores guides, tests og råd fra landets førende eksperter, få gode råd til parforholdet og bliv inspireret af andres valg og måder at leve deres liv på.”

Besøg www.alt.dk

sikkerhedsstyrelsen

SIKKERHEDSSTYRELSEN ”I Sikkerhedsstyrelsen arbejder vi for at skabe tryghed i hjemmet. Vi stiller blandt andet krav til installationer og tekniske produkter, så de er så sikre som muligt. Men vi kan ikke forhindre ulykker ved kun at stille krav. Det er også vigtigt, at forældre, bedsteforældre og andre voksne med ansvar for børn har fokus på sikker adfærd og omgang med produkter. Sikkerhedsboksen er et rigtig godt initiativ, der giver et fint indblik i, hvordan man tænker et skridt foran og dermed forudsiger og undgår ulykker. Det handler om at skabe tryghed for vores børn”.

Besøg www.sik.dk

SALVEQUICK ”Hvor end du befinder dig i livet, kan små ulykker opstå. Når du mindst venter det, og oftest når det passer dårligt. Derfor er det altid godt at have et plaster i baghånden. Som partner til Sikkerhedsboksen vil vi gerne dele gode råd om korrekt sårpleje. Salvequick tager hånd om hverdagens små uheld ved at beskytte, hele og trøste.”

Besøg www.salvequick.dk 

 

 

FORBRUGERRÅDET ”Forbrugerrådet Tænk er en uafhængig medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtigt og socialt ansvarligt forbrug og velfungerende markeder. Vores formål er at sikre forbrugernes rettigheder og gøre forbrugerne til en magtfaktor på markedet. I vores medlemsblad og på taenk.dk tester vi blandt andet børneprodukter, som kan gøre hverdagen nemmere og mere sikker for alle børnefamilier. I forlængelse heraf er Sikkerhedsboksen fra Børneulykkesfonden et fremragende initiativ, som rigtig mange børnefamilier vil få stor gavn af.”

Besøg www.taenk.dk

ul-demko

UL DEMKO ”Underwriters Laboratories (UL) blev grundlagt i 1894 i Chicago, USA og er en non-profit organisation. UL er en uafhængig, global prøvnings-, inspektions- og certificeringsorganisation og har en mission om at uddanne, overføre viden og ekspertise om generelle aspekter af ”sikkerhed” til børn i skolealderen, på en social og ansvarlig måde. UL arbejder dagligt på at gøre vores samfund mere sikkert, og gennem Sikkerhedsboksen vil UL gerne være med til at øge bevidstheden om forebyggelse af børneulykker i hjemmet blandt forældre og bedsteforældre.”

Besøg www.ul.com

TOYOTA “Sikkerhed i trafikken er et af Toyotas store fokusområder. Vores ambition er på sigt helt at eliminere trafikulykker og trafikdrab ved bl.a. at øge sikkerheden i vores biler. Derfor indeholder flertallet af Toyotas nye biler i dag vigtige sikkerhedssystemer som fx automatisk nødbremse som standard. Vi støtter Sikkerheds-boksen for børn i alderen 0-2 år og er gået sammen med Børneulykkesfonden om trafikklubben Ny Trafikant med Villads fra Valby for børn i alderen 3-5 år. Alt dette for at højne bevidstheden om og kendskabet til trafiksikkerhed”.

Besøg www.toyota.dk

Jordan og Sikkerhedsboksen

 

 

JORDAN ”Vi vil gerne skabe gode tandplejevaner lige fra den første lille mælketand viser sig, så grundlaget for god tandhelse lægges, mens børnene er små. Gode vaner tidligt i livet kan følgelig forebygge karies og andre tandhelseproblemer. Vores tandbørsteserie vokser med barnet, fordi hvert alderstrin stiller forskellige krav til tandbørsten. Sidste år lancerede vi to nye børnetandpastaer, der ligeledes er tilpasset børnenes alder og tænder. De er begge milde, effektive og sulfatfri (0% SLS) samt har et flourindhold, der er tilpasset barnets aldersgruppe. Vi er glade for at samarbejde med Børneulykkesfonden om Sikkerhedsboksen, så vi sammen kan sætte fokus på børns tandpleje og forebyggelse af tandskader.”

Besøg www.jordan.dk 

Babysam og Sikkerhedsboksen

BABYSAM ”I BabySam får du vejledning fra erfarne medarbejdere, der alle er certificeret i rådgivning om barnevogne og autostole. BabySam går aldrig på kompromis med dit barns sikkerhed. Faktisk stiller BabySam ofte højere sikkerhedskrav end reglerne foreskriver. Vi holder os fra produkter, som indeholder ftalater eller andre skadelige stoffer.”

Besøg www.babysam.dk

Derma_Baby

DERMA ”Derma handler om at udvikle sunde og sikre hudplejeprodukter, som du trygt kan bruge til dig og din baby – med minimal risiko for allergi og uden unødig kemi. Derma Eco Baby er ansvarlige og børnevenlige produkter, der forebygger de mindstes hudproblemer og plejer hud, hår og hovedbund – blidt og effektivt. Serien indeholder derfor hverken parfume, parabener eller farvestoffer og er som din sikkerhed både Svanemærket, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, AllergyCertified samt økologisk certificeret af Ecocert. For din babys, miljøets og fremtidens skyld.”

Besøg www.derma.dk eller besøg Derma på Facebook eller Instagram